Nejdůležitější zásady pro sázkaře

22.11.2016 11:05

Každý sázkař, který nechce jen sázet pro zábavu po dvacetikoruně, ale i pro nějaký ten výdělek, by měl mít svoje zásady, které bude striktně dodržovat. Tady vám dám přehled zásad, které používám já a jsou dlouholetými zkušenostmi ověřené.

1. Jeden tip na jeden tiket

Toto je nejdulěžitější zásada! Čím více si chcete zvýšit kurz přídáváním dalších tipů na jeden tiket, tím se snižuje šance na výhru. Sázkové kanceláře mají na každém tipu nějaký profit. Např., když si vezmete zápas tenisu, tak když je absolutně vyrovnaný zápas kurzy jsou okolo 1,8 na jednoho a na druhého 1,8. No a kam se podělo těch 0,2? Noa to je právě profit sázkovek. Z toho vyplívá, že když dáte na tiket třeba 2 zápasy, tak se šance na výhru může snížit klidně o 20% než kdyby jste sázeli po jednom.

2. Nesázet na ohrané týmy

Další rada se týká týmů, které byli dobré třeba před 5ti lety a teď již takové výkonosti nedosahují. Jasným příkladem takového týmu je třeba Inter Milán. Dále mě napadá třeba Liverpool. 

3. Nesnažit se využívat všechny bonusy

Sázkové kanceláře občas vypisují bonusy nebo akce, které vám nemusejí přinést profit. Akce tipu vsaď každý den 100 Kč nemusí být vždy dobrá. Necpěte na každý den tip, když neexistuje žádná jistota. Naopak se snažte využít uvítační bonus do ,co největší výše. Jesti si chcete sázením přivydělat nějaké peníze do toho budete muset vložit více a 3 stovky na to určitě stačit nebudou. takže už rovnou od začátku si dejte na účet více ať bonus využijete. Výborný uvítací bonus nabízí třeba sázková kancelář Tipsport, která nabízí uvítací bonus až do výše 50 000 Kč a dají vám rovnou 150 korun na ruku. Pokud u Tipsportu chcete sázet pravidelně tento typ bonusu je určitě výhodný.

4. Pečlivě analyzovat

Toto je asi všem jasné. Kdo si nebude zápasy analyzovat, tak nikdy nemůže vyhrát. Úspěšný může být pouze ten, který je chytřejší než bookmaker. Najít zápas který je jistý. Danný tým musí potrvzovat dlouhodobou formu nebo naopak druhý tým musí být absolutně na mizině či mít zraněné/trestané hráče nebo mít více informaci o dané lize a týmu.
 

5. Nebát se jiných sázek

Nebojte se sázet sázky typu over/under když máte zjištěno, že oba týmy dávají hodně/málo gólů. Dalším dobrým přikladem můžou být kombinované sázky, jako například zápas/počet gólů. Bookmakeři se totiž většinou zaměřují na nejužívánější sázky tzn. na celý zapas (sázky: 1X2).

6. Deník

Ze začátku je určitě dobré si vést statistiku, kterou po nějakém časovém období analyzujete a zjistíte, které typy sázek vám nejdou. Nebo i která liga je nevyspitelná a nevyplatí se na ni sázet.
 

7. Jeden vklad

Stanovte si základní vklad, který budete dávat na každý zápas. Nesmí být moc velký. vždy se může najít série nevýherních typů a vy by jste mohli přijít o vše. Doporučuji max 4-5% vašeho bankrollu.
 

8. Hledání

Základem je hledání toho správného zápasu. Tudíž musíte hledat zápas, na který je vypsán adekvátní kurz k tomu jak si myslíte, že by to mohlo dopadnout. Určitě nezásejte příležitosti na které je vypsán menší kurz než je 1,3. To už musí být absolutní jistota