Jak Vydělat 5 000-10 000 Kč téměř bez rizika?

28.11.2016 20:38

Jestli si chcete sázením jednorázově vydělat, tak jste na správném místě. Poradím vám taktiku jak pomocí uvítacích bonusů od 5 sázkových kanceláří lze výrazně snížit riziko prohry a odnést si od kanceláře jednorázově pár tisíc korun. Celou taktiku podrobně vysvětlím + dodám EXCEL soubor, aby jste si vše zkusili a zvážili možnosti případného rizika. Tak jdeme na to:

Sázkové kanceláře

Sázkové kanceláře, u kterých využijeme jejich vstup ní bonusy:
 
Toto jsou jedinné sázkové kanceláře, které nabízejí vstupní bonusy aniž by bylo nutné je xkrát protáčet a nakonec by jste vaše peníze stejně nechali v sázkovce. Nabízejí bonusy buď na první sázku bez rizika nebo bonus, který získáte pouze jedním vsazením. Tedy peníze které získáte můžete ihned vybrat.
 

Nabízené bonusy

sázkové kanceláře, které jsem zmínil výše nabízejí tyto bonusy (jsou uvedeny maximální výše, ale strategii, kterou zde popisuji lze použít i s výrazně menším kapitálem):
 
  • Sportingbet - Vložíte 3.000 Kč a uzavřete sázku v hodnotě 3.000 Kč. Pokud bude nevýherní, tak vám Sportingbet vrátí 3.000 Kč.
  • William Hill - Vložíte 25 €. Uzavřete sázku v hodnotě 25 € a získáte sázku zdarma v hodnotě 25 €. Pozor musíte vložit při registraci bonusový kód CZ25
  • Bet 365 - Vložíte 1.500 Kč. Pro získání bonusu 1.500 Kč musíte prosázet 1.500 Kč. Po vkladu kód: NCDBP
  • Bet Fair - Vložíte 20 € a uzavřete sázku v hodnotě 20 €. Pokud bude nevýherní, tak vám Betfair vrátí 20 €.
  • Unibet - Vložíte 3.000 Kč a uzavřete sázku v hodnotě 3.000 Kč. Pokud bude nevýherní, tak vám Unibet vrátí 1.500 Kč.+ 280 Kč sázka zdarma přes mobil

Teď už k taktice

Taktika je založená právě na vstupních bonusech zmiňovaných sázkovek. Využijme tedy těchto bonusů pro snížení rizika při našem sázení. Celá taktika je založená na sázení na zápasy s kurzem okolo 2 (ve výpočtovém EXCELU je počítáno přesně s kurzem 2). Podle EXCELU si vložíme jednotlivé částky na účty daných sázkových kanceláří podle vašim možností a sázíme na kurzy okolo 2. Bez bonusů vaše riziko při sázce na kurz 2 je 50%. Ovšem při použití bonusu se šance na výhru zvýší na 75 % takovou  šanci vám nenabídne žádná sázková kacelář. statisticky by tedy mělo vycházet že získáme 25%. To ale není tak uplně pravda. 25% je pouze statistika. Podle mých výpočtů a zahrnutí všech částek bonusů atd. Vychází že si můžeme vydělat až 125 % z našeho vkladu. s tím že riziko že prohrajeme pár korun je pouhých 14,6%. No není to výhodné?

Asi už je vhodné se bavit konrétněji

Tedy stáhněte si soubor a jdeme ke konrétnímu příkladu. EXCEL ZDE!
 

Příklad

1) Máte vložené peníze a všechny bonusy v sázkových kancelářích
2) Upravte v EXCELU hodnoty, které jste vložili na účty (obrázek)
2) Vyberte si zápas s kurzem 2. Vybírejte pečlivě. Výrazně tím můžete zvýšit šanci na výhru.
3) Vsaďte u Sportigbetu podle EXCELU a podle vašich možností. (viz. obrázek). V našem případě jsme vsadili celé 3000 Kč na zápas s kurzem 2 a zápas nám nevyšel.
4) Naše druhá sázka bude opět u Sportingbetu a opět 3000 Kč, které jsme dostali od sázkové kaceláře protože nám první zápas nevyšel. Opět se řídíme podle EXCELU. Tentokráte nám zápas vyšel a my od sportingbetu odcházíme s částkou v plusu 3000 Kč
5) Dále pokračujeme zase podle EXCELU na sázkovku William Hill, kde opět vsadíme 625 Kč na sázku s kurzem 2. Zápas nám v tomto případě vyšel, ale díky bonusu, který nabízi William Hill nám připíší dalších 625 Kč ať už zápas vyjde nebo ne. Tak jdeme vsadit dalších 625 Kč na kurz 2, zápas nám nevyjde a od William Hill odcházíme s nulou. Ani výhra ani prohra.
6) Jdeme v Bet365 vsadíme opět 1500 Kč s kurzem okolo 2. Zápas nám vyšel, ale opět dostáváme další bonus 1500 Kč, který vsadíme a bohužel v tomto případě máme zase smůlu a opět prohráváme ale i když prohrajeme jsme pořád na nule. Oscházíme s Bet 365 z prázdnou
7) Jdeme k Bet Fair. Vsadíme 500 Kč opt podle excelu, zápas nám nevyjde, ale díky sázce bez rizika jsme získali zdarma 500 které můžeme znovu vsadit. Tip nám vychází a od Bet Fairu jdeme s plus 500 Kč.
8) Takto pokračujeme ještě u Unibetu. Kde v našem případě odcházíme opět s prázdnou. 
 

Shrnutí

Držením se všech zásad jsme i přes 5 proher z deseti zápasů vydělali 3 500 Kč. Není to ÚŽASNÉ? A co kdyby jich vyšlo 8 z 10? Takových případů si můžete v tomto vyrobeném excelu nasimulovat miliony. Vše pečlivě prozkoumejte, ale vše je ozkoušené a byla by velká náhoda, kdyby to nevyšlo zrovna vám. Proč tedy nevydělat na sázkovkách, které se chtějí uživit na nezodpovědných sázkařích?
 
Stáhněte soubor a vše prozkoumejte. Investice je vždy jen na Vás, ale pokud jste na této stránce, tak chcete na sázení vydělat a nevidím jednodušší způsob. 
TOPlist