Jak si správně vybrat sázkovou kancelář?

22.06.2016 16:37

    V tomto článku si představíme pár rad a tipů jak správně vybrat sázkovou kancelář. Je to velmi důležitý krok v úspěšném a ziskovém sázení. Všechny sázkové kanceláře mají mezi sebou velké rozdíly. Každá nabízí něco jiného (bonusy, kurzy, možnosti sázek) a je potřeba toto při ziskovém sázení zvážit.

Bonus

Při založení je dost důležité využít uvítací bonus. Každá sázková kancelář nabízí bonus jinak. Některé dokonce bonusy ani nenabízejí.

  • Bonus z prvního vkladu: Nejčastější bonusem je 100% peněz z vašeho prvního vkladu. Nejvyšší bonus tohoto typu nabízí sázková kancelář Tipsport a to až 50 000. (to znamená, že když si vložíte 50 000 Kč tak Tipsport vám připíše dalších 50 000 Kč). Samozřejmě je to podmíněno tím, že musíte prosázet určitou částku, ale to není žádný problém, když se budete držet zásad a nebudete sázet na blbosti. Vždy když dodržujete zásady, tak by jste se měli pohybovat přesně na nule nebo lehce pod ní. Takže z 50 tisíc i při ztrátě (když nebudete ziskoví) vytáhnete zisk.
  • Sázka zdarma: Dalším tipem bonusu je sázka zdarma nebo-li sázka bez rizika. Funguje to tak, že váš první vklad, který si vložíte do sázkové kanceláře můžete pak 100% využít v sázce bez rizika. Tento tip bonusu vyplácí třeba sázková kancelář Unibet a to do výše až 1500 Kč. Příklad: Pokud sázková kancelář nabízí 100% sázku zdarma do výše 3.000 Kč, nejvýhodnější je, pokud vložíte 3.000 Kč, provedete kvalifikační sázku za 3.000 Kč a získáte maximální sázku zdarma v hodnotě 3.000 Kč. Pokud vložíte 1.500 Kč a provedete kvalifikační sázku za 1.500 Kč, získáte sázku bez rizika v hodnotě 1.500 Kč. Pokud vložíte 5.000 Kč a provedete kvalifikační sázku za 3.000 Kč, získáte volnou sázku v hodnotě 3.000 Kč.
  • Peníze na ruku: Bonus tipu peníze na ruku se začíná u sázkových kanceláří postupem času hojně rozrůstat. Je to vlastně takový bonus za registraci, kdy vám sázková kancelář daruje peníze bez podmínek. Zdá vám záleží na tomto tipu bonusu, je dobré zvolit sázkové kanceláře Tipsport (150kč na ruku) nebo Fortuna (100kč na ruku)

Kurzová nabídka

    Dalším velice důležitým faktorem v ziskovém sázení je kurzová nabídka. Sázkovky jsou v tomto ohledu velice rozdílné a je důležité toto zvážit. Je třeba zvážit, na co chcete vsázet (tudíž jaký sport a jaký tip sázek). Kurzovou nabídku nabízejí lepší rozhodně zahraniční sázkové kanceláře (jako Bet365, Bet-at-home nebo Unibet) oproti těm českým. Jejich velký přehled naleznete v sekci Sázkovky, kde naleznete podrobný výpis, co každá sázková kancelář nabízí.

Kurzy

    Nejzásadnější v ziskovém sázení jsou jednoznačně kurzy. Avšak nelze jednoznačně určit jakou sázkovou kancelář zvolit. Každá sázkovka nabízí jiné kurzy. Ty se od sebe až tolik neliší a mohlo by se zdát, že je to jedno, u které tedy budete sázet. Toto je největší chyba začínajích sázkařů. Ti profesionální nebo alespoň ti co sázení berou trochu vážně, na kurzy velice dbají. Každý profesionální sázkař by měl mít založen účet alespoň u třech společností a sázet vždy tam, kde se zrovna nachází nejvyšší kurz. Proto se zamyslete, jestli chcete sázení brát ziskově nebo pouze rekreačně a určitě neváhejte založit více účtů. U některých ani nemusíte chodit na pobočku a zaregistrujete se z pohodlí domova. Opět odkazuji na náš velký přehled (->> Sázkovky), kde naleznete vše o sázkovkách a doufám že Vám to pomůže ve výběru té správné